Reklamationsret og fejl/mangler

Reklamationsret

Handlende på amarsport.dk har naturligvis to års reklamationsret, der er gældende ved fejl på produktet ved modtagelse eller som opstår ved normal brug.


Fejlagtig brug produkter er ikke dækket. Eksempelvis må fodboldstøvler til græs ikke benyttes på kunstgræs.

Det er et krav, at reklamationen finder sted inden for rimelig tid efter fejlen er opdaget. Produktet må ikke benyttes efter, at fejlen er blevet opdaget.


Ved reklamation refunderes rimelige fragtomkostninger.


Lad altid dine støvler tørre i frisk luft eller ved stuetemperatur. Stil dem aldrig på en radiator eller ved en kakkelovn. Fodboldstøvler må ikke udsættes for direkte varme. Tag altid fodboldstøvlerne op tasken efter brug og ud af en evt. pose. Brug altid dine fodboldstøvler på de anbefalede baneforhold som står produktbeskrivelsen. Fodboldstøvler må ikke vaskes i vaskemaskine, eller tørres i tørretumbler. Læder/skindstøvler skal behandles med læderbalsam eller -fedt. Dette gøres en til to gange om måneden eller efter behov. Hvis fodboldstøvler bliver brugt på andre baneforhold end beskrevet i pågældende produkt beskrivelse bortfalder din reklamationsret. Eksempelvis bortfalder reklamationsretten hvis græsstøvler (FG) benyttes på kunstgræs (AG).


Fejl og mangler

Der tages forbehold for skrive- og slåfejl i ved varer og priser på amarsport.dk. Derudover tages forbehold for udsolgte og udgåede varer og størrelser.