Bestilling og Ordreekspedition

Bestilling

Bestillinger på amarsport.dk kan udelukkende ske via internettet.Som kunde skal man være opmærksom på, at varer og priser ikke altid er ens i butikken og på nettet. Ligeledes gælder udsalg og kampagner kun, hvor de er annonceret.


Ordreekspedition

H-H Sport ApS varetager ekspeditionen af alle ordrer bestilt på amarsport.dk. Det er ligeledes H-H Sport ApS, der driver Ama’r Sport butikken på Amagerbrogade 165-167.


Ekspeditionstiden varierer fra produkt til produkt. Den forventede ekspeditionstid fremgår af produktsiden for hvert enkelt produkt. Bemærk, at hvis en ordre består af flere varer med forskellig ekspeditionstid, vil den længste tid være gældende for hele ordren.

Du kan betale med Anyday på Ama’r Sport. Har du en konto hos Anyday, kan du nu benytte dig af deres delbetalingsløsning i vores checkout.Med Anyday får du mulighed for at dele en betaling i mindre bidder og afdrage over fire måneder. Nul renter, nul gebyrer, så længe du betaler til tiden. Anyday kræver, at du ved checkout betaler minimum 25% af din ordretotal, men hvorvidt du betaler mere – det er helt op til dig.Du skal handle for mindst 300 kr. for at kunne betale med Anyday. Gavekort kan ikke betales med Anyday.Læs mere om Anyday på deres website. Her kan du lære mere om deres vilkår og betingelser eller finde 4 gode grunde til at handle med Anyday.