http://www.amarsport.dk/

Om Ama'r Sport

Ama'r Sport er en sportsbutik beliggende på Amagerbrogade på Amager. Butikken har siden 1964 solgt sportsartikler til både klubber, private og erhverv, og er således en butik med længe på bagen.

Vi har specialiseret os i fodboldstøvler og -udstyr, og er en af Amagers førende forhandlere på dette område. Vi er dog fans af alle sportsgrene og har udstyr til alt fra basketball til landsvejscykling.


Siden starten i 1964, har butikken været i gennem mange prøvelser og nye tiltag - og et af de nyeste tiltag, befinder du dig på netop nu. Vores hjemmeside, amarsport.dk, hvor vi sælger sportsudstyr over nettet til hele landet.
   
Alle ordrer, der kommer på nettet, bliver pakket her i butikken, og kørt på posthuset, hvorefter vi overdrager ansvaret for leveringen til Post Danmark. Det giver os frihed til at gøre som vi vil - og et af vores fokuspunkter er at vi udelukkende bruger genbrugspapkasser til at sende ordrer i.
   
Som en ægte lokalbutik, har vi også en omfattende viden om samtlige af de produkter, vi sælger, og den deler vi gerne ud af. Mellem 10 og 17.30 kan du således ringe til os og spørge til råds - eller du kan komme forbi. Vi glæder os til at møde dig!